Dajte hrano v lonec in počakajte: kako pripraviti pravo juho, ne da bi jo zavreli

Foto: iz javnih virov

Izkušeni kuharji kuhajo juho, ki jo pripravljajo. Kako to storijo? To je zelo preprosto.

Za pripravo zelo goste juhe je potrebno veliko časa in potrpežljivosti. A kot kaže, vam ni treba stati v kuhinji in opazovati postopka, če uporabite eno pametno metodo.

Izkušeni kuharji pripravljeno juho zavrejo. Kako? Zelo preprosto.

Če govorimo o klasičnem poparku, ga je treba dolgo kuhati. Vendar to ni najslabše. Navsezadnje morate biti ves čas v kuhinji in paziti, da juha ne zavre in da se na vrhu ne pojavi pena, ki jo je treba nenehno odstranjevati.

Če imate čas, lahko zadnjo točko preskočite. Vse, kar morate storiti, je, da zelenjavo in meso naložite v lonec, ga postavite v hladno pečico, počakate 15 ur, vzamete ven in samo poberete vse, kar se je nabralo na vrhu. Juha je pripravljena.

Recept

Sestavine:

  • 4 litri hladne vode;
  • 1 piščanec;
  • kos račke;
  • kos govedine;
  • nekaj piščančjih citatov;
  • zelenjava (korenje, peteršilj, zelena, čebula);
  • 3 lovorjevi listi;
  • 8 zrnc origana poper;
  • 15 zrnc črnega popra;
  • 2 žlici soli.

Lahko pa pripravite svoj recept po okusu. Verjemite mi, če boste vse naredili prav, boste nad rezultatom prijetno presenečeni.

Vse sestavine dajte v lonec, prelijte s hladno vodo, postavite v hladno pečico in pustite stati 15 ur.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Popolni nasveti za vaš dom!